NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
MELYIK KÖTELEZŐ KALKULÁTOR JÓ ÖNNEK?!

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS 2016 KALKULÁTOR - AZONNALI HATÁLYÚ
Ezen kalkulátorunkat akkor válassza, ha ön most vásárolta gépjárművét, mert akkor önnek a vásárlás napjától számított azonnali hatályú kötelező biztosításra van szükségevagy most vált üzembentartójává, esetleg korábban is a tulajdonában volt, azonban jelenleg nem rendelkezik élő szerződéssel.

 

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR - BIZTOSÍTÓ VÁLTÁS
Amennyiben gépjárművét 2010. január 1 elött vásárolta, vagy vált üzembentartójává, akkor Ön az ÉVFORDULÓS" KGFB kalkulátor segítségével tudja kiszámolni évfordulótól érvényes biztosítási díját. Az ön biztosítása január 1 és december 31 között érvényes! Biztosítását pedig kedvezőbb díj esetén november 30-ig fel kell mondani.

 

ÉV KÖZI BIZTOSÍTÓVÁLTÁS - ÉVKÖZI ÉVFORDULÓRA
Amennyiben gépjárművét 2010. január 1 után vásárolta, vagy vált üzemben tartójává, akkor Ön az "ÉVKÖZI ÉVFORDULÓS" KGFB kalkulátor segítségével tudja kiszámolni évfordulótól érvényes biztosítási díját. Az ön biztosítási évfordulója minden esetben a kötés napja lesz.

 

Szerződött alkusz partnerünk: Immobile Capitale Kft.
További információkról és feltételekről az átkötésről itt tájékozódhat: Kattintson ide

Az nr1biztositas.hu weboldalon ön gyorsan és egyszerűen 3 perc alatt megkaphatja az összes biztosító ajánlatát. Nálunk szinte gyerekjáték megkötni biztosítását, ön 14 biztosító ajánlata közül választhatja ki azt, amelyik önnek a legjobb, avagy a legolcsóbb. Válassza ön is a leggyorsabb és a legolcsóbb biztosítási alkusz szolgáltatását az nr1biztositas.hu-t.

Sikeres biztosításkötést kívánunk!
nr1biztositas.hu


 
Új szolgáltatásunk: Vállaljuk, hogy az Ön otthonában Budapesten újonnan vett járművére segitünk megkötni vagy átkötni biztosítását.Szakszerű, képzett kollegánk megköti személyesen az önnek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát otthonában kényelmesen.
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved