NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
ASTRA BIZTOSÍTÓ ZRT. - AZ ÚJ KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS

Új biztosító társaság jelenik meg a hazai kgfb piacon. Biztosítás világa kis hazánkban így is igen nagy átalakítások alatt van. 2010-től megszűnt az egységes biztosítási évforduló és 2011-től változik a köbcenti alapú biztosítási kategóriák is, mivel az eddigi rendszert 2011 januárjától a kilowatt alapú díjszámítási rendszer váltja.

Most pedig itt az új hír, hogy a meglévő 13 biztosító társaság mellé érkezik a 14. biztosító az ASTRA Biztosító Zrt. Lesz oka így már bőven minden autósnak kiszámolni novemberi átkötési időszakban autója kötelező biztosítási díját, hiszen meg nem erősítet hírek alapján az új biztosító társaság igen olcsó (hanem a legolcsóbb) díjszabással fog dolgozni, amire igen nagy szüksége is lesz, ha a már az eddig is igen zsúfolt hazai biztosítási piacon érvényesülni akar.

Az ASTRA Biztosító Zrt. egy 1991-ben alakult biztosító, amely az akkori állami ADAS cégből kiválva jött létre. Mára Románia egyik legnagyobb biztosító társaságává nőtte ki magát. Romániában közel 240 biztosítási irodával rendelkezik és közel 60 féle módozatot kínál mind a vállalati szektor részére mind a lakossági ügyfelek számára, így elmondhatjuk az ASTRA biztosító 2010-ben elérte azt a román biztosítási piacon, hogy az "év biztosító társaságának" kiáltották ki.

 

Az ASTRA Biztosító Zrt. szerintünk ahhoz, hogy a már meglévő ismert hazai kgfb piacon szereplő biztosító társaságokkal is fel tudja venni a versenyt, ahhoz ezen az egyre szűkülő piacon sikeres legyen és a Romániában elért  sikereket itthon is kamatoztatni tudja igen kedvező biztosítási díjakat kell, hogy bevezessen.

Szerény számításaink szerint az alkuszok által közvetített kötések száma elérhetik 20.000-50.000 db is. Magyarországon egyelőre csak a kötelező biztosítási módozatuk lesz elérhető az idei novemberi átkötési időszakban, bár ígéretük szerint szeretnék a kötelező biztosítási módozatukon túl 2011-től a casco irányába is nyitni és ezen a piacon is kedvező díjjakkal ügyfél kört szerezni.

A kötelező biztosítási kalkulátorunk segítségével a november 1-én induló átkötési kampányban megtalálható lesz az ASTRA biztosító ajánlata is a többi biztosító társaság ajánlata mellett, abban az esetben, ha valóban megkezdheti működését.

Nálunk egyszerűen és gyorsan kiszámolhatja az Astra Biztosító Zrt. ajánlatát és meg is kötheti azt kényelmesen az otthonában.

<vissza

Új szolgáltatásunk: Vállaljuk, hogy az Ön otthonában Budapesten újonnan vett járművére segitünk megkötni vagy átkötni biztosítását.Szakszerű, képzett kollegánk megköti személyesen az önnek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát otthonában kényelmesen.
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved