NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
AIM ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. - fELHAGY A KÖTELEZŐVEL

Az AIM Általános Biztosító Zrt. felhagy a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékének értékesítésével és ezen üzletág művelésével.

A PSZÁF határozata és Biztosítónk KGFB piacról való kivonulási szándéka alapján társaságunknak nem áll módjában befogadni 2010. október 19. napja után kelt, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatot és 2011. évre már nem hirdet díjat.

Fentiek azonban nem érintik a meglévő szerződésekből eredő kötelezettségeket, azok teljesítésére Biztosítónk továbbra is köteles. Biztosítónk jelenlegi ügyfeleit semmilyen szempontból nem éri kár, hátrányt semmiben sem szenvednek. Biztosítónk helytállási kötelezettsége, az ügyfelek díjfizetési kötelezettsége továbbra is fennáll.

Nyilatkozta az Aim Biztosító Zrt.

 

Így nálunk október 19. napja után már nem köthető kötelező biztosítás az AIM Általános Biztosítóhoz, viszont továbbra is egyszerűen és gyorsan kiszámolhatja a további biztosító társaságok ajánlatát és meg is kötheti azt kényelmesen az otthonában weboldalunkon. Díjszámítás és kötés itt.

<vissza

Új szolgáltatásunk: Vállaljuk, hogy az Ön otthonában Budapesten újonnan vett járművére segitünk megkötni vagy átkötni biztosítását.Szakszerű, képzett kollegánk megköti személyesen az önnek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát otthonában kényelmesen.
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved