NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
HÍREK A BIZTOSÍTÁS VILÁGÁBÓL!

Roham előtt a KGFB piac 2011-ben is
2005 óta nem volt ennyire alacsony a díjbevétele a KGFB piacnak mint idén, tudatta meg a Magyar Biztosítók Szövetsége. A statisztikák szerint csak 2005-ben volt útoljára ennyire alacsony a befolyt összeg. A hírek szerint ez most gyökeresen változhat.
Részletekért kattintson ide!

 

Változik a kötelező biztosítás 2011. január 1-től - sokan válthatnak
Járművek besorolásának alapja megváltozik. A jövő év elejétől a biztosítás alapját nem a ccm határozza meg hanem a lóerő.
Részletekért kattintson ide!

 

Kötelező lakásbiztosítást vezetnének be a biztosítási alkuszok!
A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) javaslatot készített a kormány számára egy új katasztrófabiztosítási rendszer kidolgozására.
Részletekért kattintson ide!

 

Kötelező biztosításnál csökkent a biztosítók kárráfordítása
A cascónál növekedett, a kötelező biztosításnál viszont csökkent a biztosítók kárráfordítása. Az emelkedés az év eleji nagyon rossz időjárás miatti ütközéses balesetek növekedésével magyarázható. 
Részletekért kattintson ide!

 

Nem lesz kötelező a márkaszervíz
A jövőben az autógyárak nem kötelezhetik az autósokat arra, hogy kizárólag márkaszervizben végezzék járműveik felülvizsgálatát és javítását.
Részletekért kattintson ide!

 

Nem tudni, mikortól örülhetnek az autósok a luxusadó eltörlésének!
A gépjármű-kereskedők szerint a vagyonadó eltörlésével felpöröghet a használtautó-piac, ráadásul többen megmenekülnek az aránytalan kötelezettségek.
Részletekért kattintson ide!

 

I 1. oldal I I 2. oldal I

Új Akciónk: Vállaljuk, hogy a biztosítás megkötését követően akciós áron elvégezzük most vásárolt gépjárművére 1 napos határidővel az átíratást. Önnek nincs más dolga csak otthonában várnia az új forgalmi engedély elkészültét. Bizza ránk gépjárműve ügyintézését!
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved