NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
HÍREK A BIZTOSÍTÁS VILÁGÁBÓL!

Minden amit a baleseti adóról tudni lehet!
A baleseti adóról ugyan még nem született végső döntés mégis számos találgatás látott napvilágot az új adónemről! Röviden és közérthető módon összegyűjtöttük amit a baleseti adóról tudni lehet!
Részletekért kattintson ide!

 

A Kötelező biztosítás hiánya esetén felmerülő problémák!
Amennyiben egy közúti ellenőrzés folyamán, nem tudja bizonyítani, hogy van érvényes kötelező biztosítás szerződése, bírságot kaphat, feljelenthetik az intézkedés során a rend szigorú őrei.
Részletekért kattintson ide!

 

A Kötelező biztosítás 2011. évi PSZÁF állásfoglalása a díjnemfizetésről!
Jogszabály alapján a biztosítóknak legkésőbb 2011 januárjában értesítést kell küldeniük a január 1-jei kockázatviselési kezdetű (vagy évfordulós) kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (KGFB) szerződéssel rendelkező azon ügyfeleik számára, akik a január 1-jén esedékes díjat még nem fizették meg.
Részletekért kattintson ide!

 

A 2011-es évre vonatkozó fedezetlenségi díjak megjelentek!
A kötelező biztosító társaságok tarifahirdetésével egyidőben a Magyar Biztosító Szövetséges (MABISZ) is közzétette a 2011. évi fedezetlenségi díjak mértékét, amelyek a 2010. évhez képest az alábbiakban módosultak.
Részletekért kattintson ide!

 

Vége az olcsó kötelező biztosításoknak jövőre!
A hírek szerint, várhatóan az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány volt az utolsó, ami ilyen olcsó volt. Várhatóan a 2011-es évben inkább stagnálásra, vagy kismértékű díjemelkedésre kell berendezkednie minden érintettnek, aki idén a kampányban nem akart vagy nem tudott váltani olcsóbb kötelező biztosításra.
Részletekért kattintson ide!

 

Nem mindenki válthat idén novemberben kötelező biztosítást!
A hírek szerint, várhatóan az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampány lesz minden idők legnagyobb számú kötelező váltását hozó kampánya, de nem árt tudnunk, egyáltalán válthatunk-e novemberben.
Részletekért kattintson ide!

 

Az AIM Általános Biztosító Zrt. kivonul a gépjármű-felelősségbiztosítási piacról
Az AIM Általános Biztosító Zrt. felhagy a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási termékének értékesítésével és ezen üzletág művelésével.
Részletekért kattintson ide!

 

Astra Biztosító Zrt. - Az új kötelező biztosítás
Új biztosító társaság jelenik meg a hazai kgfb piacon a hírek szerint. Az eddigi információink alapján a 14. biztosító társaságnak hazánkban már az idei novemberi átkötési időszakban lehetősége nyílik arra, hogy a várhatóan igen kedvező díjaikkal a már meglévő társaságoktól ügyfeleket szerezzen.
Részletekért kattintson ide!

 

A kormány egyelőre nem törli el a regisztrációs adót
Nincs mód a jelenlegi költségvetési helyzetben a regisztrációs adó eltörlésére - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A szakmai szervezetek azonban sokat várnak a várhatóan ősszel kezdődő, a kormánnyal az autók körüli adózás átalakításáról kezdődő egyeztetéstől.
Részletekért kattintson ide!

 

I 1. oldal I I 2. oldal I

Új Akciónk: Vállaljuk, hogy a biztosítás megkötését követően akciós áron elvégezzük most vásárolt gépjárművére 1 napos határidővel az átíratást. Önnek nincs más dolga csak otthonában várnia az új forgalmi engedély elkészültét. Bizza ránk gépjárműve ügyintézését!
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved