NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS 2013

Tekintse át a kötelező biztosítás 2010 -es változásait a 2009. LXII számú törvény értelmében. A módosítások teljes mértékben megváltoztatták a kötelező biztosítás és a flotta kötelező biztosítás rendszerét.Figyelem, fontos információk! Oldalunkon Önnek 2011-ben is lehetősége van megtekinteni az összes biztosító társaság online kötelező biztosítás ajánlatát. A kötelező díját kalkulátor segítségével számíthatja ki.

Kattintson az alábbi képek valamelyikére és ellenőrizze le kötelező biztosítását illetve casco biztosításának díját kalkulátorunk segítségével!


Törvényi változások 2010-2011. évre vonatkozóan a kötelező biztosítás területén:

  • 2010.01.01.-étől megszűnik az év végi /december 31.-ei/ kötelező biztosítás felmondásának a rendje. Ezentúl, a kötelező szerződésének az évfordulója a biztosítás kötés dátuma lesz. Tehát, ha Ön 2010.03.23.-án vesz egy gépjárművet, és a kötelező biztosítás-t 2010.03.25.-én köti meg, akkor a legközelebbi biztosító váltás időpontja 2011.03.23.-én lesz. Természetesen a 30 napos felmondási határidő 2010-ben is megmarad a kötelező biztosítás módozatnál, azaz a szerződést felmondását a biztosítónak legkésőbb 30 nappal az évforduló előtt át kell vennie!
  • Az Ügyfelek érdekében a biztosító társaságoknak 2010-ben létre kell hozniuk, egy közös kártörténeti nyilvántartást! Káresemény esetén a biztosítók egymás között fogják elintézni a kárrendezés ügyintézése. Ez kötelező érvényű a biztosítókkal szemben
  • 50 nappal a biztosító társaságnak kötelező az Ügyfél értesítése, a következő év kötelező biztosítás díjról.
  • A flotta kötelező biztosítás szerződésben 2010-től minimum 5 gépjárműnek meg kell lennie! Flotta kötelező biztosítás-t is lehet majd határozott időre kötni.
  • Saját díjat fog alkalmazni a MABISZ is, amely eltérő lehet a publikált biztosítás díjaktól
  • Kötelező biztosítás személyi sérüléses károk maximált kártérítési limitje 1,5 milliárd forint helyett, 1,6 milliárd forintra változott.

Kötelező Biztosítás Díjszámítás és Online Kötelező Kötés itt!

Szerződöt alkusz partnerünk: Immobile Capitale Kft..
További információk a kapcsolódó törvényekről: biztositas.nr1biztositas.hu


Új szolgáltatásunk: Vállaljuk, hogy az Ön otthonában Budapesten újonnan vett járművére segitünk megkötni vagy átkötni biztosítását.Szakszerű, képzett kollegánk megköti személyesen az önnek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát otthonában kényelmesen.
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved