NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
EXTRA SZOLGÁLTATÁSUNK

 

Ha önnek nincs lehetőssége vagy nem ért hozzá, egyszerűen nem akar a biztosítás megkötésével foglalkozni vagy szűkségét érzi egy szakember tanácsaira, akkor extra szolgáltatásunkat önnek találták ki. Vállaljuk Budapesten, hogy az Ön otthonában újonnan vett járművére segítünk megkötni vagy átkötni biztosítását.

Szakszerű, képzett kollegánk megköti személyesen az önnek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát otthonában kényelmesen. Önnek ki se kell mozdulnia otthonából. Független kollegánk ellátja önöket szakszerű tanácsokkal, segít megkeresni az ön igényeinek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát.

Önnek nem kell már sehova mennie, nem kell internet kapcsolattal, nyomtatóval rendelkeznie. Kollegánk e technológiával felkészülten érkezik önökhöz. Önnek nem kell bajlódnia a biztosítás megkötésével, a regisztrációval, az alkuszi megbízás visszaküldésében, az ajánlatra nem kell napokat várnia, kinyomtatnia, visszaküldenie stb., ezt mind megtesszük ön helyett. A helyszínen mind ez a folyamat lejátszódik kollegánk közreműködésével.

Az otthonában megtörténik az ajánlat kézhez vétele, ami önt és járművét 30 napon át fedezi a csekk kézhez vételéig. Maga az ajánlat elegendő az okmányirodán az átíráshoz illetve a 30 napos fedezeti határidőig a rendőrnek is elegendő. 

Hívja az alábbi telefonszámot bizalommal a szolgáltatásunk megrendeléséhez

Új Akciónk: Vállaljuk, hogy a biztosítás megkötését követően akciós áron elvégezzük most vásárolt gépjárművére 1 napos határidővel az átíratást. Önnek nincs más dolga csak otthonában várnia az új forgalmi engedély elkészültét. Bizza ránk gépjárműve ügyintézését!
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved