NR1. ONLINE BIZTOSITÁS
VÉGE AZ OLCSÓ KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁSOKNAK

Sokan váltottak az utolsó napokban, jól is tették, mert jövőre nem lesz ilyen olcsó a kötelező biztosítás.

Lezárult az első fejezet, ami a kampányt illeti, de korán sincs vége minden autós számára. Azok, akik ugyan lemondták biztosításukat novemberben, de csak kötni decemberben szeretnének, ők különösen figyeljenek oda arra, hogy a kötelező biztosítások ára elérte azt a szintet, ahol már tovább nincs, tehát a jövőben nincs tovább tér az árak csökkenésére, várhatóan inkább stagnálásra, vagy kismértékű díjemelkedésre kell berendezkednie minden érintettnek.

A díjak már olyan alacsonyak, hogy a piaci biztosítóknak szinte biztosan veszteséggel kell számolniuk. Szóval, aki lemondta az mindenképpen számoljon, mert most megéri, hisz ez az utolsó nagy lehetőség a spórolásra. Nálunk könnyedén válthat, gyorsan és egyszerűen a leggyorsabban a legolcsóbb online biztosítási alkuszon keresztül.

nr1biztositas.hu

 

Egy kis statisztika minden még eddig bizonytalan autó tulajdonos számára, arról hogyan alakult november 1. és november 30. között a kampányban az évfordulós kötések aránya.

Kötelező biztosítását továbbra is nálunk intézheti a leggyorsabban és a legolcsóbban online. Nálunk 14 biztosító versenyez önért, kösse át nálunk felmondott biztosítását akár 3 perc alatt. Gyorsan és egyszerűen spórolhat biztosításán akár 55 %-ot is. Érdemes számolni, érdemes kötni!

<vissza

Új szolgáltatásunk: Vállaljuk, hogy az Ön otthonában Budapesten újonnan vett járművére segitünk megkötni vagy átkötni biztosítását.Szakszerű, képzett kollegánk megköti személyesen az önnek leginkább megfelelő biztosító társaság ajánlatát otthonában kényelmesen.
Részletek....
©2010 Rabóczki Sándor. All Rights Reserved